قیمت گوشت در هفتههای اخیر افزایش قابل توجهی داشته است. این افزایش قیمت گوشت برای بسیاری از خانوارها چالشبرانگیز شده و توان خرید آن را کاهش داده است. به طوری که قیمت گوشت به یکی از موضوعات اصلی بحثها تبدیل شده است. قیمت گوشت نه تنها بر روی تغذیه روزانه تأثیر میگذارد، بلکه به طور مستقیم بر روی سبد خرید خانوادهها و اقتصاد خانهها نیز اثر گذاشته است.
به استناد مفاد قانون اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی مصوب پنجم آبان ماه ۱۳۹۹، بر اساس مصوبه شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی درخصوص قیمت خرید حمایتی گوشت گوساله طی نامه شماره ۰۲۰/۲۷۴۶۰۷ مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۱۸ توسط وزیر جهاد کشاورزی و رییس شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی کشاورزی ابلاغ شد.
قیمت گوشت مرغ
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آن بیشترین افزایش نرخ ماهانه همانند ماه گذشته مربوط به مرغ ماشینی با ۴.۴درصد است. بر اساس گزارش مرکز آمار، در آبانماه امسال حداقل نرخ یک کیلو مرغ ماشینی حدود ۸۵هزار و صد تومان و حداکثر نرخ آن حدود ۱۰۲هزار و ۶۰۰ تومان بوده است. همین امر باعث شده میانگین نرخ یک کیلو مرغ ماشینی به حدود ۹۶هزار تومان برسد. با ادامه روند افزایش نرخ مرغ، تامین این کالای اساسی که برای بسیاری از خانوادهها به عنوان جایگزین اصلی گوشت قرمز در سبد مصرفیشان محسوب میشود، به چالشی جدی تبدیل شده است. به اعتقاد تحلیلگران چالش در روند جوجهریزی و افزایش تقاضای مردم برای خرید گوشت مرغ از مهمترین دلایل افزایش مجدد نرخ مرغ طی آبانماه عنوان میشود.
گوشت گوسفند در آبانماه با نوسان قیمتی کمی همراه بوده و تورم ماهانه ۰.۳درصدی را تجربه کرده است. تحلیلگران معتقدند دلیل ثبات نسبی نرخ گوشت گوسفندی، در کنار عرضه گوشت دولتی، به افزایش عرضه دام در این مقطع زمانی برمیگردد. همچنین تورم ماهانه گوشت گاو یا گوساله نسبت به ماه گذشته تغییری نداشته و تورم صفردرصدی را تجربه کرده است.در گروه لبنیات، تخممرغ و انواع روغن بیشترین افزایش نرخ ماهانه بهترتیب مربوط به کره پاستوریزه، خامه پاستوریزه و ماست پاستوریزه با ۱۴.۹، ۱۱.۹ و ۹.۴درصد بوده است. کارشناسان بر این باورند که رشد نرخ جهانی کره، همراه با افزایش صادرات این محصول از کشور و کاهش موجودی آن در بازار داخلی منجر به افزایش نرخ این محصولات در داخل شده است.
در گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش نرخ نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۲۱درصد و هلو با ۹.۳درصد و همچنین بیشترین کاهش نرخ مربوط به پرتقال با منفی ۲۰.۲درصد و انار با منفی ۵.۲درصد بوده است. به گفته تحلیلگران، علت کاهش نرخ پرتقال و انار رسیدن به فصل برداشت این میوهها و افزایش عرضه است.در گروه قند، شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها نیز بیشترین افزایش نرخ نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجهفرنگی با ۵.۳درصد و سس گوجهفرنگی با ۳.۴درصد بوده است.
قیمت گوشت بره نر امروز
گوشت بره نر بدون دنبه
هر لاشه بین 20 تا 22 کیلو
قیمت با توجه به میزان خرید شما تعیین میگردد و در صورت خرید تناژ قیمت پایین در خدمتیم
برای اطلاع از قیمت روز گوشت بره نر بدون دنبه و خرید مستقیم پیام ارسال کنید.
مزیت این محصول نسبت به محصولات مشابه : قیمت و کیفیت
اندازه یا ابعاد محصول : هر لاشه بین 20 تا 22 کیلو
مقدار موجودی آماده فروش برای این محصول : 100000 کیلوگرم
حداقل مقدار فروش این محصول توسط فروشنده در یک معامله : 1000 کیلوگرم
قیمت گوشت گوسفندی زنده امروز
منصور پوریان گفت: عرضه گوشت گرم و منجمد وارداتی کماکان سابق درحال انجام است که براین اساس نوسانی در بحث قیمت اتفاق نیفتاده است.
او از کاهش ۵۰ درصدی قیمت دام نسبت به سال قبل خبر داد و افزود: قیمت کنونی هرکیلو دام سبک ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزارتومان و گوساله پایه پروار ۱۷۰ هزارتومان است، درحالیکه مدت مشابه سال قبل قیمت گوسفند ۳۵۰ هزارتومان و گوساله ۲۹۰ تا ۳۰۰ هزارتومان بود که همین امر منجر به زیان تولیدکننده و دامدار شده است و در بخش نهایی قیمت دام زنده با گوشت تطابق ندارد.
پوریان از توزیع روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن گوشت گرم وارداتی خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو گوشت منجمد کمتر از ۳۰۰ هزارتومان و گوشت گرم ۳۵۰ تا ۳۶۰ هزارتومان است که اختلاف معناداری با گوشت گرم داخلی دارد.
رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه سالانه یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن گوشت مورد نیاز کشور است، گفت: با احتساب تولید و مصرف داخل ۲۰ تا ۲۵ درصد کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود.