پاداش جذاب همستر کامبت از طریق کد مورس را از دست ندهید. همین الان برای دریافت یک میلیون سکه همستر کمبات ادامه مطلب را بخوانید.
عاشقان بازی همستر کامبت روز به روز تعدادشان افزایش مییابد و توسعهدهندگان این بازی تلگرامی هم با روی خوش از اعضای وفادار جامعه خود استقبال میکنند. دریافت کارتهای کامبو و پاداش ۵ میلیون سکهای در کنار خلاقیتهای دیگری که تیم همستر به کار میگیرند، کاربران را مشتاق به بازی بیشتر میکند.
دریافت یک میلیون سکه همستر کمبات
بهتازگی در صفحه آغازین ربات تلگرامی همستر کمبات، جایی که دو موش کت شلواری (شبکه TON و سکه همستر) دست به سینه ایستادهاند، شاهد تعبیه کد مورس هستیم که نشان میدهد توسعهدهندگان این بازی هدایای جدیدی برای کاربران خود در نظر دارند.
امروز مورخ ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۳ نخستین کد مورس بازی Hamster Kombat کشف شد و کاربران میتوانند همین الان نسبت به دریافت پاداش یک میلیون سکهای آن اقدام کنند. برای اینکه بتوانید علاوه بر کامبوی روزانه، کد مورس روزانه را دریافت کنید، با ما همراه باشید.
آموزش گام به گام پاداش کد مورس
وارد ربات همستر کامبت شده و از قسمت بالای صفحه اصلی سه مرتبه روی گزینه Earn per tap ضربه بزنید تا صفحه همستر قرمز شود.
کلمه روز ۱۶ خرداد BTC یا همان بیت کوین است که باید کد مورس آن را روی صفحه دایرهای قرمز اعمال کنید.
برای حرف B میبایست 3 ثانیه انگشت خود را روی صفحه نگه دارید و سپس سه ضربه روی آن بزنید.
برای حرف T باید 3 ثانیه انگشت خود را روی صفحه نگه دارید.
و برای حرف C باید 3 ثانیه نگه دارید، یک ضربه زده و مجددا 3 ثانیه نگه دارید و در آخر یک ضربه بزنید تا پاداش را بگیرید.
نکته مهم اینکه بعد از پایان هر حرف و اعمال کد مورس آن، کمی صبر کنید تا حرف انگلیسی برای شما باز شود و در جایگاه بنشیند و از ضربه زدنهای متوالی و تکراری خودداری کنید.
از لحظه انتشار این خبر حدود حدود 14 ساعت برای دریافت این جایزه با کد مورس BTC زمان دارید.
ماجرای بازی کریپتویی همسترکامبت چیست؟
کمتر از یک ماه است که دوباره موضوع رمز ارزها با همهگیر شدن بازی کریپتویی همسترکامبت سر زبانها افتاده و سئوالهای بسیاری را در این زمینه ایجاد کرده است.
حدود یک ماه قبل بود که خبر لیست شدن نات کوین تلگرام، بار دیگر موجی از گفتگوها درمورد رمز ارزها و کوینهای دیجیتال را در فضای مجازی کشور ایجاد کرد.
اگر بخواهیم خیلی ساده و سریع به خلاصه موضوع بپردازیم باید بگوییم، تلگرام در رقابت با سایر پلتفرمها، از رمز ارز مخصوص به خود رونمایی کرد و مدتی بعد موضوع رسمیت گرفتن مبادله این رمز ارز سر و صدای زیادی ایجاد کرد.
در واقع وقتی یک پروژه ایردراپ (ارز دیجیتال رایگان توزیع شده) در صرافیهای رمز ارز لیست میشود امکان خرید و فروش پیدا کرده و دارای ارزش میگردد.
همین جرقه کافی بود تا پروژههای مشابه نات کوین در قالب یک سری بازیهای کریپتویی در بستر کانالهای تلگرامی کلید بخورند و “همسترکامبت” یکی از این پروژهها در قالب یک ربات تلگرامی بود که ظرف کمتر از 10 روز با یک فضای سازی غیر منتظره طیف گسترده ای از دنبال کنندگان را به سمت خود کشاند.
این تبلیغات غیر متمرکز در فضای مجازی و واقعی تا جایی پیش رفت که در یکی دو روز گذشته پیامهای متعدد JOINED TO TELEGRAM برای کاربران سنتی تر تلگرام تعجب برانگیز شد.
به نظر میرسد تحت تاثیر فضای تبلیغاتی بسیاری از کاربران برای کسب درامدهای نجومی و ساده متقاضای استفاده از این فضای جدید و ناشناخته شده اند.
به صورت خلاصه اینکه، بعد از ملحق شدن به ربات تلگرامی همستر کامبت ، گزینه های متنوعی از کلیک مستقیم تا بازیهای معمایی ساده برای جمع اوری کوینها بی ارزش در اختیار کاربر قرار میگیرد.
به نظر میرسد انگیزه اصلی حضور اقشار مختلف در این فضا کسب درامد ساده به واسطه تبلیغاتی وسیعی باشد که از سمت کانالهای تلگرامی آغاز شده است.
هرچند مدل درامد زایی این سازکار فعلا مبهم است اما تحت تاثیر یک فضای روانی همه گیر تقاضای چشم گیر برای عقب نماندن از کسب کوینهای رایگان فعلا بی ارزش ایجاد شده است.
همانطور که مشخص است، این موضوع در کنار درآمد مبهم و نامعلوم هزینههایی هم به کاربران تحمیل میکند.
فعلاً با توجه به فیلتر بودن تلگرام در کشور تقاضای فیلتر شکن ها بار دیگر صعودی شده و زمینه ای تازه برای سودجویی صاحبان این کسب کارها ایجاد شده است.
همچنین نباید از اتلاف وقتی که این بازی های کریپتویی به کاربران برای بازدهی که آینده ان مشخص نیست تحمیل میکند غافل شد، از سوی دیگر به نظر میرسد جدای از استهلاک گوشیهای تلفن همراهی که سالیانه تا 3 میلیارد دلار صرف واردات انها میشود از هزینه های سر سام اور اشغال پهنای باند اینترنت کشور نیز غافل شد.
به نظر میرسد با توجه به اهمیت ابعاد اجتماعی و اقتصادی موضوع دستگاههای مرتبط در دولت هم بایستی در این خصوص شفاف سازی کنند.
بر همین اساس وزارت ارتباطات، مرکز ملی فضای مجازی و سایر دستگاههای تخصصی بایستی با تشریح ابعاد مختلف موضوع برای مردم در مورد پدیده های جدیدی که در حوزه فضای مجازی ایجاد میشود اقدام کنند./ تسنیم