وام | تفاهمنامه معاونت توسعه روستایی روستایی و مناطق محروم کشور با معاونت رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، برای پرداخت وام اشتغال ۲۰۰ میلیونتومانی قرض الحسنه به زوجین روستایی متولد دهه ۶۰ ، ظهر امروز چهارشنبه در محل معاونت زنان به امضا رسید.
سیدامیرحسین مدنی در مراسم امضای این تفاهمنامه با بیان اینکه هدف این تفاهم نامه حمایت از تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده در مناطق روستایی، عشایری و محروم کشور است گفت: بر اساس تفاهمنامه امروز از منابع این معاونت تسهیلات اشتغال ۲۰۰ میلیونتومانی قرض الحسنه ۴ درصدی به زوجین روستایی متولد دهه ۶۰ در سال جاری پرداخت میشود.
معاون توسعه روستایی روستایی و مناطق محروم کشور ادامه داد: ارائه این تسهیلات با هدف جلوگیری از افزایش سن ازدواج و تسهیل اجرای سیاستهای جوانی جمعیت و فرزند آوری و اجرای برنامه های مشترک در راستای توانمندسازی اقتصادی زنان انجام می شود.
وی با اشاره به توجه ویژه شهید آیت الله رئیسی به روستاها و مناطق محروم با تشریح عملکرد دولت سیزدهم در تکمیل زیرساخت های عمرانی و اشتغال روستایی در حوزه روستایی گفت: در دولت سیزدهم اقدامات بسیار ویژه ای در حوزه روستایی کشور انجام شد که باتوجه نسبت به دولت های قبلی کم نظیر بود.
مدنی افزود: در این دولت ۶ هزار و ۸۸۰ کیلومتر راه آسفالته ، ۳۲ هزار کلاس درس، آسفالت معابر ۱۵ هزار روستا ، مقاوم سازی ۷۴۰ هزارواحد مسکن روستایی، آبرسانی به ۵ هزار ۲۸۳ روستا ، دسترسی به اینترنت برای ۷۵۰۰ روستا، گازرسانی به ۶ هزار و ۳۵۴ روستا، احداث ۵۱۹ واحد خانه بهداشت، برق رسانی به ۵۱۰ آبادی و احداث ۲۴۲ واحد شبکه مرکز جامع سلامت انجام شد که مجموعا ۲۸ هزار و ۵۲۷ پروژه با اعتبار بیش از ۱۶۱ هزار میلیارد تومان در ۲۵ هزار ۷۵۱ روستا صورت گرفت.
معاون توسعه روستایی روستایی و مناطق محروم کشور درباره آمار اشتغالزایی در روستاهای کشور افزود: در دولت سیزدهم برای ۹۵۲ هزار و ۶۳۵ نفر روستایی با تسهیلات ۱۴۰ همت اشتغالزایی صورت گرفت.
دبیر شورایعالی جهادسازندگی با اشاره به راه اندازی پویش چله خدمت به یاد شهید آیت الله رئیسی گفت: در این پویش بیش از ۴ میلیون خدمت توسط بیش از ۲۶۰ هزار نفر از مردم به یاد شهید آیت الله رئیسی انجام شده است که افتتاح حدود ۳ هزار و ۷۰۰ طرح دولتی نیز به این پویش اضافه خواهد شد.
انسیه خزعلی نیز در این مراسم با بیان گزارشی از میزان وام پرداخت شده به زوجین دهه شصتی روستایی در سال گذشته طی تفاهم قبلی گفت: باید شرایط اعطای وام توسط بانکها تسهیل شود تا افراد بیشتری بتوانند از این وام استفاده کنند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده افزود: باتوجه به اینکه مردان برای اشتغال از روستا به شهرها مهاجرت می کنند این تفاهمنامه در جهت افزایش جمعیت و فرزندآوری و همچنین مهاجرت معکوس روستائیان بسیار موثر خواهد بود./تسنیم
وام قرض الحسنه 100 میلیونی بدون ضامن برای دهک های 1 تا 7
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: تمامی معلولان بین ۱۸ تا ۵۰ سال که توانایی راه اندازی کسب و کار و اشتغال زایی را داشته باشند، مشمول دریافت تسهیلات قرض الحسنه خواهند شد.
روح اله خدابنده لو افزود: سازمان بهزیستی مشوقهای بسیار خوبی برای کارفرمایان حامی مددجویان بهزیستی نیز در نظر گرفته است که با استخدام ۲۰ نفر از افراد دارای معلولیت تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه دریافت میکنند.
وی اضافه کرد: سازمان در راستای تسهیلگری اشتغال برای افراد دارای معلولیت و نیازمندان تسهیلات ویژه ای چون مشوقهای بیمه ای سهم کارفرمایی و خویش فرمایی معلولین فاقد محدودیت زمانی تا زمان بازنشستگی و نیازمندان تا پنج سال، تسهیلات قرض الحسنه، کمک هزینه ارتقای کارآیی و غیره را پرداخت می کند.
به گفته این مسوول در این راستا در سال گذشته ۹۸۸ نفر با دریافت تسهیلات اشتغالزایی صاحب شغل شدند.
مدیرکل بهزیستی زنجان با اشاره به پرداخت دستمزد “یارانه ارتقای کارآیی” توسط بهزیستی به افراد دارای معلولیت به کار گرفته شده در بنگاهها و کارخانهها تا سقف ۵۰ درصد دستمزد تعیین شده مطابق قانون کار گفت: سال گذشته بیش از هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به ۸۱ نفر پرداخت شده است.
خدابنده لو خاطرنشان کرد: طی سال گذشته ۸۷۹ نفر از افراد دارای معلولیت و ۲۴۱ نفر از نیازمندان تحت پوشش از مشوق های بیمه ای خویش فرمایی و کارفرمایی نیازمندان “تثبیتی و جدید” بهره مند شده اند.
رییس بهزیستی بروجرد گفت: ۱۹۳ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته به مددجویان زیر پوشش بهزیستی این شهرستان پرداخت شد.
کرم رضا پیردایه اظهار کرد: این میزان تسهیلات در مجموع به ۲۱۵ نفر از مددجویان زیر پوشش بهزیستی شامل زنان سرپرست خانوار، افراد دارای معلولیت و بهبود یافتگان از اعتیاد پرداخت شد.
وی افزود: امسال نیز برنامه هایی در راستای توانمندسازی و اشتغال مددجویان زیر پوشش بهزیستی بروجرد دنبال خواهد شد که علاوه بر تسهیلات اشتغالزایی شامل پرداخت حق بیمه خویش فرمایی و پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی میشود.
رییس بهزیستی بروجرد با بیان اینکه توانمندسازی جامعه هدف یکی از اهداف مهم سازمان است، بیان کرد: در همین راستا تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان واجد شرایط پرداخت میشود و علاوه بر این از دیگر خدمات بهزیستی در حمایت از اشتغال مددجویان، پرداخت بخشی از حق بیمه کارفرمایان است به این صورت که اگر یک کارفرما فردی از جامعه هدف بهزیستی یعنی از مددجویان این نهاد حمایتی را مشغول به کار کند، سهم بیمه آن شخص را بهزیستی پرداخت می کند.
پیردایه اضافه کرد: هفت هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان زیر پوشش بهزیستی قرار دارند که از این تعداد بیش از پنج هزار نفر مستمری دریافت میکنند و مابقی از خدمات توانبخشی بهرهمند هستند.