۰۸:۵۴ – ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
کاروان المپیک ایران در مسابقات المپیک ۲۰۲۴ پاریس توانست با کسب ۱۲ مدال (۳ طلا، ۶ نقره و ۳ برنز) در رتبه ۲۱ جهان قرار بگیرد.
مدالهای طلای ایران را در این مسابقات، محمدهادی ساروی (کشتی فرنگی)، سعید اسماعیلی (کشتی فرنگی)، آرین سلیمی (تکواندو)، مدالهای نقره را ناهید کیانی (تکواندو)، مهران برخورداری (تکواندو)، علیرضا مهمدی (کشتی فرنگی)، حسن یزدانی (کشتی آزاد)، امیرحسین زارع (کشتی آزاد)، رحمان عموزاد (کشتی آزاد) و مدالهای برنز را مبینا نعمتزاده (تکواندو)، امین میرزازاده (کشتی فرنگی) و امیرعلی آذرپیرا (کشتی آزاد) کسب کردند.
بعد از ایران، جمهوری آذربایجان عملکرد مناسبی داشت که با کسب ۷ مدال شامل ۲ طلا، ۲ نقره و سه برنز در رده ۳۰ ام المپیک قرار گرفت.
بحرین هم که طبق معمول با ورزشکاران اجارهای به المپیک آمده بود با ۲ مدال طلا، یک نقره و یک برنز، جایگاه سی و سوم را در جدول مدالها به خود اختصاص داد.
دو مدال طلای بحرین را ورزشکارانی از کنیا و روسیه، مدال نقره این کشور را یک ورزشکار نیجریهای و مدال برنز آن را یک ارمنستانی کسب کرد.
رژیم صهونیستی هم با یک طلا، ۵ نقره و یک برنز، با بیست رده اختلاف نسبت به ایران، چهل و یکم شد.
بعد از اسرائیل، پاکستان با تنها یک مدال طلا، در رده ۶۲ المپیک ایستاد.
ترکیه سهمی از مدال طلا نداشت و تنها با سه نقره و ۵ برنز و رتبه ۶۴ به کار خود پایان داد.
هند هم با حدود یک و نیم میلیارد جمعیت از المپیک پاریس تنها یک نقره و ۵ برنز نصیبش شد و در رتبه ۷۱ قرار گرفت.
بعد از هند، اردن با یک نقره رتبه هفتاد و چهارم جهان شد.
تاجیکستان، همسایه فارسیزبان ما هم با ۳ مدال برنز، رتبه ۷۹ را در جدول مدالهای المپیک به خود اختصاص داد.
قطر هم با وجود سرمایهگذاری هنگفت در حوزه ورزش و اعطای تابعیت به ورزشکاران دیگر کشورها، از پاریس تنها یک مدال برنز را به خانه برد و در جدول ردهبندی مدالها در آخرین جایگاه (۸۴) قرار گرفت.
نکته جالب اینکه از مجموع بیش از ۲۰۰ کشور شرکتکننده در المپیک پاریس، تنها ۹۱ کشور در این بازیها موفق به کسب مدال شدند و دست ورزشکاران بیش از ۱۱۰ کشور مانند عربستان، امارات، عمان، لبنان و کویت از مدال کوتاه ماند و کاروان ورزش آنها بدون حتی یک برنز به خانه برگشتند.