به گزارش خبرگزاری برنا از استان البرز، غلامرضا نصرت، مدیر زنجیره یکپارچه تولید تخم مرغ نصرت، با اشاره به اینکه این مجموعه با کمک اداره کل دامپزشکی و جهاد کشاورزی ادامه حیات دارد، اظهار کرد: یک مجموعه زنجیره ای یکپارچه مرغ تخمگذار در استان البرز دایر کردیم که دوازدهمین زنجیره کشور محسوب می شود که با مجوز وزارتخانه فعالیت دارد.
وی افزود: عناصر تشکیل دهنده ی این مجموعه شامل ۴ بخش واحدهای مرغ تخمگذار، بسته بندی تخم مرغ، پرورش پولت و کارخانه خوراک است.
مدیر زنجیره یکپارچه تولید تخم مرغ نصرت بیان کرد: فاز اول واحد تخمگذار، با ظرفیت ۴۱۷ هزار قطعه مرغ تخمگذار در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری رسید که بزرگترین سالن های خاورمیانه و سومین سالن ها از نظر ظرفیت در کل آسیا را داراست و ۸ ردیف در ۸ طبقه است که در مجموع هر سالن ظرفیت ۲۰۷ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ را دارد.
وی ادامه داد: این مجموعه با تکنولوژی بالا برای بهره وری بهتر و مصرف انرژی بسیار پایین تر طراحی شده است.
نصرت تصریح کرد: همچنین فاز دوم این مجموعه با ظرفیت ۲۲۷ هزار قطعه مرغ تخمگذار در حال تکمیل است که در مجموع به عدد ۶۴۵ هزار قطعه مرغ تخمگذار خواهد رسید.
وی در بخش دیگری خاطرنشان کرد: در این مجموعه تولیدی واحد پرورش پولت در حال بهینه سازی است، به همین منظور از پرورش روی بستر تبدیل به پرورش در قفس شده است که طراحی آن با تکنولوژی “یانسن هلند” انجام شده و ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مدیر زنجیره یکپارچه تولید تخم مرغ نصرت ادامه داد: به واسطه اینکه تخم مرغ تولیدی بلافاصله پس از تولید و گریدبندی و کندلینگ در این مجموعه بسته بندی می شود، یک مجموعه حائز اهمیت به واسطه عدم اشاعه بیماری ها و بهره وری بیشتر و … است.
وی با اشاره به اینکه مرغ های تخمگدار در طول مدت ۹۰ هفته برای فرآیند تولید تخم مرغ در قفس نگه داری می شوند، گفت: دون مصرفی از کارخانه خودمان تامین می شود، این مجموعه کارخانه نمونه کشوری در سال ۱۴۰۱ معرفی شد و استانداردها فراتر از استانداردهای ملی است و بر اساس تولیدات سلامت محور عمل می کند.
نصرت خاطرنشان کرد: مجموعه نصرت و یک مجموعه مرغداری دیگر در استان البرز، بزرگترین تولیدکننده تخم مرغ محسوب می شوند که ۵۰ درصد از تخم مرغ استان را تامین می کند و روزانه حدود ۱۹ تن تخم مرغ در این مجموعه تولید می شود.
وی متذکر شد: میزان مصرف تخم مرغ خانوار ۲۸ تا ۳۵ تن است و با مصرف صنایع روزانه به ۷۰ تن می رسد.
انتهای پیام/
خبرنگار: مریم ابویی مهریزی