به نقل از کیهان اصحاب «ما نمیتوانیم» دور رئیسجمهور را گرفتهاند. آنها طیفی هستند که در دولت اشرافیت آلوده مدعی اصلاحات ـ اعتدال کشور را به نحوی دچار عقبگردی کردند که برخی دولتمردان دولت روحانی میگفتند شاید شش هفت سال طول بکشد تا به درآمدها و رشد اقتصادی هفت سال قبل برسیم. روزنامه زنجیرهای شرق نیز خرداد 99 تأکید کرد؛ «در صورت رشد اقتصادی هشت درصدی از سال 1399 به بعد، حداقل به شش سال زمان نیاز خواهد بود تا به سطح درآمد سرانه سال 1390 بازگردیم.» مدعیان اصلاحات که چنین وضعی را به کشور تحمیل و سفره مردم را خالی کردند، ورد زبانشان مذاکره و الحاق ایران به FATF بود. آنها امروز هم بدون ذرهای عبرتاندوزی، همان روش معیوب و خسارت بار را تکرار میکنند. میگویند راهی جز مذاکره نداریم، باید به FATF ملحق شویم، در غیر این صورت اقتصاد کشور قفل است. ماحصل این فرصتسوزی و اعتماد به غرب تورمهای 700 تا 1000 درصدی در مسکن، خودرو، دلار، طلا و… و گرفتن نفس تولید و معیشت مردم بود.
اینکه همچنان با بیاعتنایی به ظرفیتهای درونزای گسترده، آن رویه خیانتآلود تکرار میشود، آیا مصداق ناامیدسازی و تقلای دوباره مدعیان اصلاحات برای بیچاره کردن مردم نیست؟ آیا اینها مصداق آن کلام رهبر انقلاب در روز 21 آذرماه نیستند که فرمودند؛ «یک عدّهای البته همتشان این است که توی دل مردم را خالی کنند؛ این نباید اتفاق بیفتد؛ حالا بعضی در خارج این کار را میکنند؛ تلویزیونهای خارجی، رادیوهای خارجی، روزنامههای خارجی به زبان فارسی با مردم حرف میزنند، جوری قضایا را تصویر میکنند که مردم را بترسانند، توی دل مردم را خالی کنند؛ حالا آن تکلیفش جور دیگر است و با آنها جور دیگری باید برخورد کرد اما در داخل کسی نباید این کار را بکند. در داخل اگر کسی در تحلیلی، در بیانی جوری حرف بزند که معنایش خالی کردن توی دل مردم باشد، این جرم است و باید دنبال بشود.»
اگر کسانی اقتصاد و صنعت و مدیریت کشور را در شرایطی که از تحریمها عبور کرده بود و دستاوردهای خیرهکننده داشت، مطابق خواست دشمن و دیکتههایش در برجام و با سوء مدیریت عمدی زمین زدند، امروز هم با همان تحلیلها جلوی چشم مردم، امنیت روانی جامعه را هدف قرار میدهند، یأسپراکنی میکنند و میخواهند کشور را دچار عقبگرد دوباره کنند، طبق فرمایش رهبر حکیم انقلاب مرتکب جرم شدهاند و بایسته برخورد هستند. آیا به این دلیل که آنها امروز در دولت مسئولیت گرفتهاند، مصونیت قضائی پیدا کردهاند و نباید با آنها برخورد کرد؟ باید اجازه داد بار دیگر عرصه زندگی را بر مردم تنگ کنند و نارضایتی تولید کنند؟ مسئولان ذیصلاح باید توجه کنند که در صورت کوتاهی در برخورد با چنین افرادی، خود در جرم آنها شریک خواهند بود و باید در محضر حق و مردم
پاسخگو باشند.
طرح استعفای رئیسجمهور از کجا کلید خورد؟
در همین شرایط، روزنامه سازندگی در گزارشی با عنوان جلسه ۵ نفره نوشت: رئیسجمهور چندی پیش جلسهای ۵ نفره با علیاکبر ناطقنوری، حسن روحانی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری داشت. آن طور که سایت رویداد۲۴ از جزئیات خبر داده، در این جلسه که درخصوص مهمترین مسائل کلان نظام گفتوگو شده، حاضران به رئیسجمهور یادآوری میکنند که حل مسئله لایحه حجاب و فیلترینگ مهمترین وعدههای او در زمان انتخابات بوده است. همچنین این جمع به پزشکیان توصیه میکند که درباره عدم اجرای قانون حجاب با رهبری دیدار و صحبت کند. در خلال این توصیه نیز این نکته به رئیسجمهور پیشنهاد میشود که در صورت لزوم و در شرایطی که مذاکرات به نتیجهای نرسد، پزشکیان محکم در مقابل مسئولیت اجرای این قانون بایستد و بگوید با این شیوه نمیشود، کشور را اداره کرد.
ارگان حزب کارگزاران همچنین مینویسد؛ جهانگیری که خودش یکی از کسانی است که در گعده اخیر پزشکیان، ناطقنوری، حسن روحانی و سیدحسن خمینی حضور داشت همچنین میگوید که مشکلات به حدی است که من فکر میکنم اگر رئیسجمهور شوم ۶ ماه بعدش همین مردم به خیابان میآیند و شعار میدهند، استعفا! استعفا!
جهانگیری در پاسخ به این سؤال که آقای پزشکیان هم نمیدانست دارد وارد چه شرایطی میشود، تاکید کرد: «او به هر حال این حد از اطلاعات من را نداشت. فکر میکنم شاید من منحصربهفرد بودم. به هرحال من همه اطلاعات اداره کشور را دارم. همین حالا هم فکر میکنم نسبت به همه مسئولان حتی آنهائی که سر کار هستند، اطلاعاتم بیشتر است.» (!)
گفتنی است، طرح استعفای رئیسجمهور در همین جلسه مطرح شده است. اعتمادآنلاین، متعلق به رئیس شورای اطلاعرسانی دولت نیز خبر این جلسه را منتشر و سپس حذف کرد.
پیشتر نیز عباس عبدی یکی از چهرههای حامی پزشکیان و عضو شورای راهبری دولت در ۱۹ آذر ۱۴۰۳ اولین بار حرف از استعفای مسعود پزشکیان را پیش کشید. عبدی در گفتوگو با تارنمای حامی دولت خبرآنلاین با توجه به عدم رفع فیلترینگ به عنوان یکی از وعدههای پزشکیان گفته بود: وعدهای فراتر از قدرت خود دادهاند از مردم عذرخواهی کنند و راه را برای برگشت قبلیها باز نمایند. مردم رای ندادهاند که فقط صندلینشینان تغییر کنند بلکه دنبال تغییر سیاستها و بهبود شرایط هستند. لطفا صداقت در برابر مردم را فراموش نکنند.
مدتی پیش نیز فیاض زاهد یکی دیگر از چهرههای حامی دولت پیشنهاد استعفای مسعود پزشکیان را داد و گفت: پزشکیان شرایط موجود را میدانست و چنین مسئولیتی را پذیرفت. اگر ظرف چند ماه آینده نتواند به قولهایش درخصوص فیلترینگ یا حجاب عمل کند، باید استعفا بدهد.
طرح مذاکره و اعتماد دوباره به آمریکا دیوانگی یا خیانت؟
اسحاق جهانگیری اخیرا نیز در گفتوگو با خبرآنلاین گفته است: باید بفهمیم که راهی جز مذاکره وجود ندارد. ما نمیتوانیم با ژست گرفتن بگوییم که مذاکره نمیکنیم و بگذاریم مشکلات مردم باقی بمانند. ما باید با تمام ظرفیت و قدرت دیپلماسی مان بهدنبال حل مشکلات خودمان با دنیا و آمریکا از طریق مذاکره باشیم… ما حتماً قدرت مذاکره داریم. در مذاکره مستقیم هم میتوانیم از حقوق ملتمان دفاع کنیم. خوب هم دفاع خواهیمکرد و خواستههای ملتمان را به کرسی خواهیم نشاند. بهنظرمن راهی جز مذاکره وجود ندارد. هرچه در مذاکره تعلل کنیم، ممکن است به نقطهای برسیم که دیگر نتوانیم بهراحتی مسائل کشور را حل کنیم.
درباره اظهارات مغلوط جهانگیری، باید گفت؛ مدعیان اصلاحات با همین ادعاهای نادرست (مذاکره و رفع تحریم و فتح الفتوح برجام) تحریمها را دو برابر و اقتصاد کشور را دچار رکود فراگیر و رکوردهای تورمی کردند و رشد اقتصادی تقریبا صفر به علاوه
تورم 60 درصدی و افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی)، تعطیلی هشت هزار کارخانه، سقوط شدید صادرات نفت، افت تولید و قطعی برق و گاز را به یادگار گذاشتند.
برجام به بدترین شکل ممکن تدوین شد و فاقد تضمین، فاقد مکانیسم معتبر شکایت و فاقد توازن تعهدات بود که نتیجه آن واگذاری امتیازات نقد در مقابل وعدههای نسیه و نقضعهدهای فاحش دولت اوباما شد؛ و هم ترامپ توانست بدون هیچ هزینهای از توافق خارج شود و نزدیک سه سال، دولت روحانی را به انجام یکطرفه تعهدات وادار کند و اگر قانون اقدام متقابل مجلس شورای اسلامی نبود، این بیگاری همچنان ادامه پیدا میکرد.
لحن التماسی، امید و اعتماد به آمریکا و توجیه خباثتهای غرب علت اصلی در گستاخی و شرارت دولتهای اوباما و ترامپ و بایدن برای نقض برجام و پایمال کردن هرچه بیشتر حقوق حداقلی ایران در برجام و سپس ترور شهید سلیمانی در فرودگاه بغداد
بود.
کشور بدون برجام و لغو تحریمها توانست صادرات نفت را احیا کند و رشدهای 4-5 درصدی را ظرف سه سال گذشته تجربه کند و اگر دولت شهید رئیسی تداوم پیدا میکرد، میتوانست این رشد را افزایش هم بدهد. این در حالی است که برای هشت سال دولت برجام، معدل رشد تقریباً صفر (6دهم درصدی)
ثبت شد.
مدعیان اصلاحات برجامی را که باک هواپیمای ظریف را هم پر نکرد، منجی اقتصادی جا میزدند، اکنون نیز همین را پمپاژ میکنند. پمپاژ دیگرباره مذاکره در شرایطی است که آمریکا همچنان اقدام به خصومت و توطئه کرده و حاضر به برداشتن تحریمها نیستند و علیرغم وادادگی و تنازل طرف ایرانی در برجام طرف آمریکایی و اروپایی کمترین حسن نیتی از خود نشان ندادند بلکه تحریم و تهدید و قلدری خود را افزایش دادند.
جهانگیری بدون هیچ اشارهای به پایمال شدن حقوق ایران در برجام توسط آمریکا و اروپا، خواستار مذاکره است و ایران را مقصر جلوه میدهد؛ میگوید: «ما باید با تمام ظرفیت و قدرت دیپلماسیمان بهدنبال حل مشکلات خودمان با دنیا و آمریکا از طریق مذاکره باشیم.» انگار نه انگار که سالها در جمهوری اسلامی مسئولیت داشته و عینا خواستههای غرب علیه ایران را تکرار میکند. امروز زمزمه مذاکره، تأمین نیاز دشمن و عصا گذاشتن زیر بغل دولت آمریکاست. کدام دیوانگی یا خیانت است که موجب میشود برخی عناصر سیاسی هنوز نسخه مذاکره بپیچند و به عبرتها دهنکجی کنند؟
چه کسانی مجاری دور زدن تحریمها را
به دشمن لو دادند؟
علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیسجمهور نیز دیروز طی نامهای! به رئیسجمهور نوشت: اساسا اگر کشور و مسائل اقتصادی آن به سامانی برسد، اگر رابطه با خارج و FATF حل شود، اگر مردم امیدوار و بانشاط باشند، این گروه دیگر توجیهی برای حضور در مناصب قدرت ندارند. به تعبیر من، محملی که این افراد به نام انقلابیگری ساختهاند اساسا توجیهی برای فلسفه وجودی خودشان بیش نیست؛ با باورهای عمیق دینی و حتی دیدگاههای اصیل انقلابی و رضایت مردم هم سازگاری ندارد. میخواهم بگویم بیتردید حضور، مقاومت و فعالیتهای شما بیشترین خدمت به اسلام، دین خدا، اخلاق، انسانیت و ایران است. ایران نیازمند گذار از شرایطی رو به افول است. خسته نشوید آقای رئیسجمهور! بحرانهای بیشتری پیشروی شما خواهد بود.
گفتنی است، اصرار بر مذاکره و FATF در شرایطی است که طیف مدعی اصلاحات – اعتدال در سال 92 نیز مدعی بودند دولت دموکراتها اهل تعامل است و به واسطه توافق با آنها، فشار اقتصادی برداشته میشود. این خدعه، هفت سال فرصتهای رشد درونزای اقتصادی و فعالسازی ظرفیتهای داخلی را بر باد داد و حال آنکه اوباما و کری پس از برجام بارها اعتراف کردند اگر توافق به دست نیامده بود، تحریمها در حال فروپاشی بود. برجام به طور کامل و پیشدستانه از سوی دولت اجرا شد و دستاورد آن به اعتراف سیف، رئیس وقت بانک مرکزی تقریبا هیچ و به گفته عراقچی، معاون ظریف، نزدیک صفر بوده است.
هیچ تضمینی وجود ندارد!
درباره FATF نیز گفتنی است، با وجود اینکه در دولت روحانی 39 مورد از 41 دیکته FATF را اجرا کردند، حاصل آن لو رفتن مجاری دور زدن تحریمها، خودتحریمی، فشار دقیقتر آمریکا بر برخی بانکها و صرافیها و مشکلات بیشتر در حوزه مبادلات بانکی و دو برابر شدن تحریمها شد و مدعیان اصلاحات باید پاسخگوی این فجایع باشند نه مطالبهگر.
76درصد پولشوییهای بزرگ دنیا در آمریکا و اروپا انجام میشود و غرب بزرگترین تامینکننده مالی تروریسم و جرائم سازمانیافته در دنیاست، اما هرگز به عنوان متهم در لیست سیاه قرار نمیگیرد و اغلب بندهای برنامه اقدام را هم اجرا نمیکند، چرا که متهمان اول پولشویی و حمایت از تروریسم، خودشان کلانترهای FATF هستند؟!
وقتی از ظریف سؤال شد آیا با اجرای دو بند باقی مانده از FATF تحریمها برداشته میشود، جواب داد: هیچ تضمینی وجود ندارد!
مقر FATF در پاریس قرار دارد؛ همان شهری که دهههاست میزبان گروهک تروریستی منافقین است. در ماجرای دیدار اخیر جولانی، سرکرده تروریستهای تحریرالشام با مقام آمریکایی، FATF کجاست؟ FATF این گروهک را تروریست نمیداند؟
علی رغم ادعای مدعیان اصلاحات و اعتدال مبنی بر اینکه بدون برجام و FATF اقتصاد قفل میشود و نمیتوان کاری از پیش برد، دولت انقلابی شهید رئیسی با واردات واکسن، افزایش فروش نفت، پیمانهای اقتصادی منطقهای، گسترش تجارت خارجی و… دروغ بودن آن ادعا را عملا آشکار کرد.
مارشال بیلینگزلی، رئیس وقت FATF در جلسه استماع کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا صراحتا اعتراف کرد که برای مقابله با ایران همکاری نزدیکی با اسرائیل و عربستان داریم.
FATF: اجرای مؤثر تحریمهای مالی هدفمند
و شناسایی مسیرهای ایران برای دور زدن تحریم را با جدیت تمام پیگیری میکنیم
کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) نیز اسفند 97 با انتشار گزارشی صراحتاً اعلام کرد که اجرای مؤثر تحریمهای مالی هدفمند و شناسایی مسیرهای ایران برای دور زدن تحریم را ذیل رسالت مقابله با اشاعه تسلیحات کشتارجمعی خود تعریف کرده و با جدیت تمام در پی اجرای آن است.
بیلینگزلی، رئیس وقت FATF هم در پاسخ به سؤال نماینده کنگره آمریکا با این عنوان که «ما چگونه باید فشارها بر حکومت و نهادهای مالی ایران را حفظ کنیم و اطمینان حاصل کنیم که آنها نتوانند شکافهایی برای دور زدن تحریم ایجاد کنند؟» گفته بود: «باید مصرانه از آنها بخواهیم قوانین مقابله با تامین مالی تروریسم و پولشویی لوایح مرتبط با FATF را در ایران تصویب کنند!»
ماتیو لویت: یکی از روشهای تضعیف محور مقاومت و قدرتافزائی جنگهای نیابتی، گسترش نظارت
بر فعالیتهای بانکی ایران است
همچنین، «ماتیو لویت» مدیر برنامه مقابله با تروریسم و جاسوسی در «مؤسسه واشنگتن در امور خاور نزدیک» گفته بود: «نظارتهای FATF بر فعالیتهای بینالمللی ایران باید افزایش یابد. یکی از روشهای تضعیف محور مقاومت و قدرتافزائی جنگهای نیابتی، گسترش نظارت بر فعالیتهای بانکی ایران است.»
با وجود این اوصاف اصرار بر الحاق ایران به FATF و مذاکره و اعتماد دوباره با آمریکا چیزی جز خیانت به کشور و انقلاب است؟
وضعیت فعلی پیامد حضور زاویهدارها در دولت
مدعیان اصلاحات با ایجاد ترس و القای یأس درحال زمینهسازی برای پشت پا زدن به دستاوردهای شهید رئیسی و توانمندیهای ملی هستند. گرانسازی و افزایش نارضایتی نیز از جمله برنامههای آنهاست. خودرو، کالاهای اساسی، دلار، طلا و… اخیرا گران شده است و قطعیهای مکرر برق بر اثر سوءمدیریت در ذخیرهسازی سوخت نیروگاهها نیز رخ داده است. این طیف متأسفانه با سهمخواهی و امتیازطلبی در دولت و اطراف رئیسجمهور حضور دارند و این وضعیت در دولت نتیجه حضور همین افراد فاقد صلاحیت و زاویهدارها با انقلاب اسلامی است که بارها در زمان تشکیل دولت نسبت به آن هشدار دادیم. دولت میبایست حلقه فتنه و فساد را کنار بزند و برنامه منسجم برای رفع مشکلات داشته باشد.
افراطیون مدعی اصلاحات با بینش و مواضع پزشکیان تضاد دارند. رئیسجمهور مکرر اعلام کرده است که وفادار به سیاستهای کلی ابلاغی از سوی رهبر انقلاب است و آنها سرگرم به پادویی برای دشمن و مأموریت براندازی. اختلاف آنان با رئیسجمهور، «اختلاف راه» است نه اختلاف سلیقه.
قبلا نیز هشدارهای متعددی درباره سوابق اطرافیان و مشاوران رئیسجمهور دادیم. در کارنامه بیشتر اعضای شورای راهبری و کمیتههای ذیل آن که مأمور پیشنهاد و انتخاب کابینه بودند، همراهی با سرویسهای اطلاعاتی دشمن، محکومیتهای امنیتی، آلودگی به فساد، بیاعتقادی به نظام و انقلاب، همسویی و همراهی برملا شده با مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل در فتنهها و آشوبها، ملاقاتهای پنهان با دشمنان تابلودار ایران در آمریکا و دریافت دستورالعمل برای ایجاد فتنه در کشور، درخواست از آمریکا برای اِعمال تحریمهای فلجکننده علیه ایران اسلامی، توصیه به شورای روابط خارجی آمریکا برای مداخله در امور داخلی ایران، مخالفت و سنگاندازی در مسیر تقویت تسلیحاتی ایران، برباد دادن ۸ ساله انبوهی از امکانات و ظرفیتها و بیتالمال برای مقابله با تحریمها و دو برابر کردن آنها، بازگرداندن کشتی حامل ملزومات غذائی و داروئی برای مردم یمن با تشر جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا، حمایت از سند استعماری ۲۰۳۰ با وجود اطلاع از مضمون و محتوای ضد اسلامی آن و…
وجود دارد.
بازیچه و مهره پیاده؛ نگاه پدرخواندههای
جبهه اصلاحات و افراطیون مدعی اصلاحات
به نیروهای سیاسی
پدرخواندههای جبهه اصلاحات و افراطیون مدعی اصلاحات به نیروهای سیاسی به چشم بازیچه و مهره پیاده نگاه میکنند. بیوفایی و بیصداقتی آنها در نسبت با نیروهای سیاسی بارها ثابت شده است. اگر منافعشان اقتضا کند، تملق رئیسجمهور را میگویند و به پست و مقام چنگ میزنند و آنگاه که منفعتشان تأمین نشود، آنها را مورد اهانت قرار میدهند. نباید از آنها انتظار داشت با رئیسجمهور رفتاری از روی صدق داشته
باشند.
پایمال کردن حقوق ایران در برجام
و قصاص خون شهید سلیمانی به گردن آمریکا و ترامپ سنگینی میکند
افراطیون مدعی اصلاحات که در پی انداختن دولت در چاه اعتماد به دشمن، تعطیل کردن توانمندیها، بر باد دادن فرصتهای کشور پای وعدههای دروغ آمریکا، شرطی کردن اقتصاد، به بن بست کشاندن دولت و عقبگرد اقتصادی کشور هستند، باید دست از سر رئیسجمهور بردارند و دور او را خالی کنند. امروز پایمال کردن حقوق ایران در برجام و قصاص خون شهید سلیمانی به گردن آمریکا و ترامپ سنگینی میکند. باید با افراطیون مدعی اصلاحات که با ایجاد ناامیدی نسخه اعتماد دوباره به دشمن و وادادگی مقابل آن را میپیچند، برخورد لازم انجام
شود.