2 دی 1403
Search
Close this search box.
جدیدترین اخبار

بهترین راه های کسب درآمد از NFT ها

بعد از شرکت در نظرسنجی نتیجه نمایش داده خواهد شد.

مالک هستید یا مستاجر؟

بهترین راه های کسب درآمد از NFT ها

بهترین راه های کسب درآمد از NFT ها


این روزها درآمد از NFT و تب‌و‌تاب ورود به دنیای هنر و اقلام کلکسیونی دیجیتال طرفداران بسیاری پیدا کرده است. اگر شما یک هنرمند، مجموعه‌دار یا سرمایه‌گذار هستید، فضای NFT فرصت‌های متعددی را برای کسب درآمد در اختیار شما قرار می‌دهد. در این مقاله، ما ۶ روش مختلف سرمایه‌گذاری در حوزه NFTها را بررسی خواهیم کرد؛ از خلق و فروش آثار هنری دیجیتال گرفته تا سرمایه‌گذاری در زمین‌های مجازی. این نکات به شما کمک می‌کنند تا وارد دنیای NFTها شوید و به درآمد برسید.

بهترین راه های کسب درآمد از NFT ها کدام اند؟

با ظهور فناوری بلاک چین و محبوبیت روزافزون NFTها، روش‌های متنوعی برای کسب درآمد از NFT وجود دارد که درادامه با تک تک آ‌ن‌ها به‌صورت کلی و جزیی آشنا می‌شوید.

  • معامله NFTها در بازارهای ثانویه
  • درآمد از NFT از طریق استیکینگ
  • خلق و فروش NFT
  • سرمایه‌گذاری در کلکسیون‌های NFT
  • بازی‌های کسب درآمد از NFT
  • بازی‌های کسب درآمد از NFT
  • سرمایه‌گذاری در زمین‌ها و دارایی‌های متاورس

معامله NFTها در بازارهای ثانویه

پلتفرم‌هایی مانند اوپن‌سی (OpenSea) و نیفتی گیتوی (Nifty Gateway) امکان خریدوفروش NFTها را فراهم می‌کنند. وظیفه شما برای کسب درآمد این است که روندهای بازار را بررسی کنید تا بتوانید NFTهای خود را با بهترین قیمت بخرید و به بهترین قیمت به فروش برسانید.

درآمد از NFT از طریق استیکینگ

درآمد از NFT از طریق استیکینگ

استیک‌کردن NFTها در پلتفرم‌هایی مانند یونیفتی (Unifty) یا NFT۲۰ می‌تواند در بازه زمانی تعیین‌شده از طرف پلتفرم، برای شما درآمدزا باشد. پاداشی که این پلتفرم‌ها به ازای مدت‌زمان استیک‌کردن NFTها به شما می‌دهند، منبع درآمد نسبتاً قابل قبولی است.

خلق و فروش NFT

خلق و فروش NFT

هنرمندان می‌توانند آثار هنری دیجیتال خود (تصاویر، ویدیوها، موسیقی، مدل‌های سه‌بعدی) را توکنیزه کنند و در بازارهای معاملاتی NFT مانند اوپن‌سی (Opensea) و رَریبِل (Rarible) بفروشند.

سرمایه‌گذاری در کلکسیون‌های NFT

سرمایه‌گذاری در کلکسیون‌های NFT

با خرید NFT از مجموعه‌های شناخته‌شده‌ای مانند کریپتوپانک‌ها (CryptoPunks)، بورد ایپ یات کلاب (Bored Ape Yacht Club) و چند کلکسیون نام آشنای دیگر و فروش آنها با قیمت بالاتر، می‌توانید کسب درآمد کنید.

بازی‌های کسب درآمد از NFT

بازی‌های کسب درآمد از NFT

بازی‌های کریپتویی یا بازی‌های Play to Earn که به اختصار «P2E» نامیده می‌شوند، بازی‌هایی هستند که بازیکن در ازای انجام آنها درآمدی به شکل توکن ارز دیجیتال یا ان اف تی به دست می‌آورد. از جمله معروف‌ترین این بازی‌ها، اکسی اینفینیتی، سندباکس، دیسنترالند و اِیلیِن وورلدز هستند.

سرمایه‌گذاری در زمین‌ها و دارایی‌های متاورس

سرمایه‌گذاری در زمین‌ها و دارایی‌های متاورس

خرید و توسعه زمین‌های مجازی در پلتفرم‌های متاورسی مانند دیسنترالند (Decentraland) یا سندباکس (Sandbox) می‌تواند سودآور باشد.

بیشتر بخوانید: روش های کسب ان اف تی رایگان

کسب درآمد از ایجاد و فروش NFT

یکی از بهترین راه‌های درآمد از NFT، ایجاد و فروش آنها است. شما می‌توانید به‌عنوان یک هنرمند یا تولیدکننده محتوا، اثر خود را توکنیزه کنید و آن را به یک دارایی منحصربه‌فرد و قابل معامله در بلاک چین تبدیل کنید.

بهترین راه برای درآمد از NFT

ایجاد NFT برای کسب سود آنقدرها پیچیده نیست. با هم روال کار را بررسی می‌کنیم:

  • حوزه فعالیت هنری خود را انتخاب کنید. NFTها طیف گسترده‌ای از رسانه‌های دیجیتال از جمله تصاویر، ویدیوها، موسیقی، مدل‌های سه‌بعدی و حتی تجربیات واقعیت مجازی را در بر می‌گیرند. آنچه را که بیشتر دوست دارید و بهترین عملکرد را در آن دارید، انتخاب کنید.
  • دارایی دیجیتال خود را ایجاد کنید. وقت بگذارید و فرآیند خلق اثر دیجیتال خود را بهبود دهید، آن را منحصربه‌فرد و از نظر بصری جذاب کنید. چیزی که مجموعه‌داران یا سرمایه‌گذاران بتوانند به آن ارزش بدهند.
  • یک بازار برای معاملات NFT انتخاب کنید. بازارهای متعدد NFT وجود دارد که می‌توانید در آنجا آثار هنری خود را ایجاد و لیست کنید، مانند OpenSea، Rarible و Foundation. قبل از تصمیم‌گیری، کارمزدها، جامعه کاربران و بلاک‌ چین‌های پشتیبانی‌شده هر پلتفرم را بررسی کنید.
  • NFT خود را ایجاد کنید. پس از انتخاب بازار، دستورالعمل‌های آنها را برای ضرب NFT دنبال کنید، اثر هنری دیجیتال خود را آپلود کنید تا یک توکن برای احراز آن در بلاک چین داشته باشید.
  • NFT خود را برای فروش لیست کنید. قیمتی برای NFT خود تعیین کنید و آن را در بازار یا با قیمت ثابت یا به صورت حراج، لیست کنید.
  • NFT خود را لایسنس کنید. هنرمندان می‌توانند از طریق قراردادهای لایسنس یا حق امتیاز در هر بار فروش مجدد NFT خود، درآمد مستمر کسب کنند. این می‌تواند یک جریان درآمد مداوم فراتر از فروش اولیه فراهم کند.

سرمایه‌گذاری در مجموعه‌های NFT

اگر نمی‌خواهید خودتان NFT ایجاد کنید، می‌توانید با سرمایه‌گذاری در کلکسیون‌ها و آثار هنری دیجیتال به کسب درآمد مشغول شوید. این فرآیند شامل خرید NFT، از یک مجموعه کلکسیون یا سری ان اف تی، با هدف فروش آنها به قیمت بالاتر در آینده است. برخی از مجموعه‌های مشهور NFT عبارتند از CryptoPunks، Bored Ape Yacht Club و World of Women.

برای شروع سرمایه‌گذاری در مجموعه‌های NFT، این مراحل را دنبال کنید:

  • مجموعه‌های محبوب و آینده‌دار را بررسی کنید. بازارهای معاملاتی NFT، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی و اخبار مربوطه را زیر نظر بگیرید تا از انتشار مجموعه‌های پرطرفدار و باارزش بالقوه مطلع شوید.
  • کمیابی و عواملی که به NFTها ارزش می‌دهند را، تجزیه و تحلیل کنید. کمیابی NFTها در یک مجموعه، بر اساس عواملی مانند نرخ انتشار، شهرت هنرمند، امنیت بلاک چین و ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دیگر، ارزیابی می‌شود. کمیابی بیشتر یک NFT، با ارزش بالاتر آن مطابقت دارد.
  • بودجه تعیین کنید. تعیین کنید که چقدر مایلید در مجموعه‌های NFT سرمایه‌گذاری کنید و به بودجه خود پایبند باشید. به یاد داشته باشید که سرمایه‌گذاری در NFTها می‌تواند پرخطر باشد و هیچ تضمینی برای بازگشت سرمایه وجود ندارد.
  • NFTها را خریداری کنید. پس از شناسایی مجموعه‌ای که با علایق و اهداف سرمایه‌گذاری شما همسو است، NFTها را در یک بازار معتبر خریداری کنید.
  • بازار را زیر نظر داشته باشید. ارزش NFTهای خود را ردیابی کنید و به روندها و اخبار مربوط به آن مجموعه توجه کنید. وقتی زمان مناسب فرا رسید، فروش NFTهای خود را برای کسب سود در نظر بگیرید.

بازی‌های کسب درآمد از NFT

درآمد از NFT از طریق پلتفرم‌های کسب درآمد یا P2E، می‌تواند فراتر از یک سرگرمیِ جذاب باشد؛ همچنین می‌تواند یک فرصت پولساز برای به دست آوردن NFTهای ارزشمند و در نتیجه کسب سود باشد. این بازی‌ها اغلب به بازیکنان با اقلام دیجیتال منحصر‌به‌فرد پاداش می‌دهند که می‌تواند از دارایی‌های درون بازی مانند شخصیت‌ها یا تجهیزات ویژه گرفته تا آثار هنری انحصاری باشد.

در اینجا نحوه کسب درآمد از طریق NFTهایی که از بازی کردن به دست می‌آورید را به زبان ساده نوشته‌ایم:

  • NFTهای ارزشمند را در بازی شناسایی کنید: در حین بازی به دنبال اقلام کمیاب یا با تقاضای بالا باشید. اینها می‌توانند هر چیزی از شخصیت‌های نسخه محدود گرفته تا آیتم‌های خاص درون بازی باشند. هرچه آیتم کمیاب‌تر باشد، پتانسیل بیشتری برای ارزشمند بودن در بازار دارد.
  • فیلیپینگ NFT: گاهی ممکن است در بازار معاملاتی، با NFTهایی مواجه شوید که ارزش آنها کمتر از حد واقعی است. خرید این NFTها و فروش آنها با قیمت بالاتر که به آن “فلیپ کردن” می‌گویند، می‌تواند یک روش هوشمندانه برای کسب سود باشد. به خاطر داشته باشید که فلیپ کردن NFTها مستلزم درک خوبی از اقتصاد بازی و مبلغی که سایر بازیکنان حاضرند بپردازند، است.
  • انتقال NFT به بازار معاملاتی: برای داشتن درآمد از NFT، باید آنها را به یک بازار معاملاتی معتبر انتقال دهید. اطمینان حاصل کنید بازاری که انتخاب می‌کنید از بلاک چینی پشتیبانی می‌کند که NFTهای شما بر روی آن ساخته شده‌اند. پلتفرم‌های محبوب برای فروش NFTها عبارتند از OpenSea، Rarible و Foundation.
  • NFTهای خود را برای فروش لیست کنید: پس از انتقال NFTهای خود، آنها را در بازار لیست کنید. می‌توانید یک قیمت ثابت تعیین کنید یا آنها را به حراج بگذارید. حتماً به منحصربه‌فرد بودن و ارزش بالقوه NFTهای خود اشاره کنید تا توجه سرمایه‌گذاران را جلب کنید.
  • روندهای بازار را زیر نظر داشته باشید: بازار NFT می‌تواند بی‌ثبات باشد و ارزش دارایی‌های دیجیتال به سرعت نوسان می‌کنند. روندهای بازار را زیر نظر داشته باشید تا بدانید چه زمانی بهترین موقع برای فروش NFTهای شماست. زمان‌بندی درست فروش می‌تواند تأثیر زیادی بر میزان سود شما داشته باشد.

معامله NFTها در بازارهای ثانویه

معامله NFTها در بازارهای ثانویه می‌تواند یک روش پرسود برای کسب درآمد از NFTها باشد. بازارهای ثانویه پلتفرم‌هایی هستند که کاربران می‌توانند NFTهای از پیش خریداری‌شده را با قیمت‌های متغیر و بر اساس تقاضا و کمیابی، خرید و فروش کنند. نمونه‌هایی از پلتفرم‌های بازار ثانویه عبارتند از: OpenSea و Nifty Gateway.

برای شروع معامله NFTها در بازارهای ثانویه، این مراحل را دنبال کنید:

  • در یک پلتفرم بازار ثانویه ثبت نام کنید. در یک پلتفرم معتبر بازار ثانویه NFT، حساب کاربری ایجاد کنید و کیف پول ارزدیجیتال خود را به آن متصل کنید.
  • بازار را بررسی کنید. روندهای قیمتی NFTهای محبوب را در پلتفرم انتخابی خود، رصد کنید تا بتوانید فرصت‌های معاملاتی بالقوه را شناسایی کنید.
  • ارزان بخرید، گران بفروشید. به‌دنبال NFTهایی باشید که زیر قیمت واقعی خود هستند و پتانسیل رشد بیشتری دارند. آنها را با هدف فروش به قیمت‌های بالاتر در آینده خریداری کنید.
  • پورتفولیوی خود را زیر نظر داشته باشید. سرمایه‌گذاری‌های NFT خود را زیر نظر بگیرید و عملکرد آنها را در طول زمان ردیابی کنید. برای تصمیم‌گیری آگاهانه در مورد زمان فروش، از روندها و اخبار بازار مطلع باشید.

درآمد از NFT از طریق استیکینگ

کسب درآمد از طریق استیکینگ NFTها، روش دیگری برای به‌درآمد رسیدن از NFTها است. فرآیند استیکینگ شامل قفل‌کردن NFTهای شما در یک قرارداد هوشمند برای کسب پاداش است که معمولاً به شکل ارز دیجیتال بومی پلتفرم پرداخت می‌شود.

نحوه شروع استیکینگ NFT به شرح زیر است:

  • یک پلتفرم استیکینگ مناسب پیدا کنید. پلتفرم‌های مختلف استیکینگ NFT را با در نظر گرفتن عواملی مانند NFTهای پشتیبانی‌شده، پاداش‌های استیکینگ و شهرت پلتفرم بررسی کنید. نمونه‌هایی از پلتفرم‌های استیکینگ NFT عبارتند از: Unifty، NFT۲۰ و Muse.
  • NFTهای خود را استیک کنید. دستورالعمل‌های پلتفرم را برای استیک‌کردن NFTهای خود دنبال کنید و آنها را برای مدت زمان مشخصی در یک قرارداد هوشمند قفل کنید.
  • پاداش دریافت کنید. پاداش‌های استیکینگ را به شکل ارز دیجیتال بومی پلتفرم یا سایر مشوق‌ها جمع‌آوری کنید.
  • از حالت استیک خارج شوید و بفروشید. پس از پایان دوره استیکینگ، می‌توانید NFTهای خود را از حالت استیک خارج کنید و یا آنها را نگه دارید یا در بازار بفروشید.

سرمایه‌گذاری در زمین‌های مجازی و دارایی‌های متاورس

رونق متاورس فرصت‌های جدیدی را برای کسب درآمد از NFTها از طریق سرمایه‌گذاری در زمین‌های مجازی و دارایی‌های دیجیتال ایجاد کرده است. زمین مجازی فضای دیجیتالی در یک پلتفرم متاورس است که می‌توان آن را خرید، فروخت و توسعه داد. نمونه‌هایی از پلتفرم‌های متاورس شناخته‌شده عبارتند از: سندباکس (Sandbox), دیسنترالند (Decentraland) و اومنیوم اسپیس (Omnium Space).

سرمایه‌گذاری در زمین‌های مجازی و دارایی‌های متاورس

برای داشتن درآمد از NFT، شروع سرمایه‌گذاری در زمین‌های مجازی و دارایی‌های متاورس، این مراحل را دنبال کنید:

  • یک پلتفرم متاورس انتخاب کنید. پلتفرم‌های مختلف متاورسی را بررسی کنید تا پلتفرمی را پیدا کنید که با علایق و اهداف سرمایه‌گذاری شما همسو باشد. عواملی مانند جامعه کاربران، پتانسیل توسعه و فعالیت بازار را در نظر بگیرید.
  • زمین مجازی خریداری کنید. با استفاده از ارز دیجیتال بومی پلتفرم یا سایر توکن‌های پشتیبانی شده، زمین مجازی را در بازار پلتفرم خریداری کنید.
  • زمین خود را توسعه دهید. از راه توسعه زمین مجازی خود با ساختمان‌های مجازی، خلق تجربیات یا اضافه‌کردن سایر دارایی‌ها و آیتم‌ها، ارزش آن را افزایش دهید.
  • زمین خود را اجاره دهید یا بفروشید. می‌توانید زمین مجازی خود را برای کسب درآمد منفعل به سایر کاربران اجاره دهید یا هنگامی که ارزش آن افزایش یافت، آن را برای کسب سود بفروشید.

سایر روش‌های کسب درآمد از NFT

علاوه بر گزینه‌هایی که پیش‌تر در مورد آنها صحبت کردیم، روش‌های کمتر شناخته‌شده دیگری برای کسب درآمد از NFTها وجود دارد.

  • اجاره NFT. مشابه اجاره دارایی‌های فیزیکی، دارایی‌های دیجیتال، به ویژه در محیط‌های بازی و واقعیت مجازی، می‌توانند به سایر کاربران اجاره داده شوند. این به‌ویژه برای NFTهای گران‌قیمت، مانند آنهایی که دسترسی به بخش‌های خاصی از یک بازی یا رویداد مجازی را فراهم می‌کنند، مفید است.
  • تأمین مالی مبتنی بر NFT. از NFTها برای جمع‌آوری کمک‌های مالی با ایجاد توکن‌هایی استفاده کنید که نشان‌دهنده سهم در یک پروژه یا شرکت است. این اقدام می‌تواند سرمایه‌گذارانی را جذب کند که به دنبال فرصت‌های منحصر‌به‌فرد در پروژه‌ها و شرکت‌های جدید و در حال ظهور هستند.
  • ایجاد تجربیات مبتنی بر NFT. تجربیات یا خدمات دیجیتال منحصر‌به‌فردی را ارائه دهید که به مالکیت NFT گره خورده است. به عنوان مثال، ملاقات‌های مجازی، رویدادهای آنلاین انحصاری یا دسترسی به محتوای تخصصی می‌تواند به مالکیت یک NFT خاص مرتبط باشد و به ارزش توکن بیفزاید.
  • وثیقه‌گذاری NFT. می‌توانید از NFTها به عنوان وثیقه برای تأمین وام یا سایر اشکال تأمین مالی استفاده کنید. این می‌تواند به ویژه در مدیریت نقدینگی برای دارندگان NFT که به پول نیاز دارند اما نمی‌خواهند دارایی‌های خود را بفروشند، مفید باشد.

مزایای سرمایه‌گذاری در NFTها

برخلاف ارزهای دیجیتالی مانند بیت‌کوین یا اتریوم، NFTها قابل تعویض نیستند و ارزش خود را بر اساس منحصر‌به‌فرد بودن و کمیابی خود حفظ می‌کنند. این ویژگی‌ها، NFTها را به یک دارایی جذاب برای سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال و غیر دیجیتال تبدیل کرده است. بیایید نگاهی به برخی از مزایا و خطرات کسب درآمد از NFTها بیندازیم.

مزایا

  • مالکیت دیجیتال. NFTها راهی برای اثبات مالکیت دارایی‌های دیجیتال فراهم می‌کنند و امکان خرید، فروش و معامله محتوای دیجیتال منحصربه‌فرد را در مقیاس جهانی فراهم می‌کنند.
  • پتانسیل بازده بالا. برخی از NFTها بازده سرمایه‌گذاری فوق‌العاده‌ای داشته‌اند و در سال‌های اخیر با سودهای قابل توجهی فروخته شده‌اند.
  • تنوع‌بخشی. NFTها می‌توانند یک روش منحصربه‌فرد و هیجان‌انگیز برای متنوع‌سازی پورتفولیوی سرمایه‌گذاری شما ارائه دهند، به ویژه اگر قبلاً در سایر ارزهای دیجیتال یا دارایی‌های دیجیتال، سرمایه‌گذاری کرده باشید.
  • حمایت از هنرمندان و خالقان. با سرمایه‌گذاری در NFTها، شما مستقیماً از هنرمندان و خالقان حمایت می‌کنید و جریان درآمد جدیدی را برای آنها فراهم می‌کنید و آثارشان را به رسمیت می‌شناسید.
  • دسترسی به محتوای انحصاری. مالکیت یک NFT می‌تواند به شما دسترسی به محتوا، تجربیات یا حتی فضاهای مجازی انحصاری در جوامع آنلاین و پلتفرم‌های متاورسی بدهد.

خطرات سرمایه‌گذاری در NFTها

در حالی که مزایای متعددی برای سرمایه‌گذاری در NFTها وجود دارد، آگاهی از خطرات بالقوه آنها نیز بسیار مهم است:

خطرات

  • نوسانات بازار. بازار NFT می‌تواند بسیار پرنوسان باشد و قیمت‌ها به سرعت نوسان می‌کنند. این موضوع می‌تواند منجر به سودهای قابل‌توجه و همچنین زیان‌های چشمگیری شود.
  • فقدان نقدینگی. برخی از مجموعه‌ها با شکست در فروش NFT پروژه خود مواجه می‌شوند، به ویژه اگر تقاضا برای آن دارایی خاص پایین باشد یا کل بازار در حال رکود باشد.
  • مسائل مربوط به حق نشر و مالکیت معنوی. ممکن است مسائل حقوقی بالقوه‌ای در مورد حق نشر و حقوق مالکیت معنوی NFTها وجود داشته باشد، به ویژه اگر سازنده، از ابتدا حق توکنیزه‌کردن دارایی را نداشته باشد.
  • کلاهبرداری و اسکم. همانند هر بازار نوظهور دیگری، فضای NFT نیز شاهد سهم خود از کلاهبرداری و اسکم بوده است. بنابراین قبل از ورود به این بازار نیز، اعمال احتیاط و بررسی دقیق هر گونه سرمایه‌گذاری، ضروری است.
  • نگرانی‌های زیست محیطی. برخی از پلتفرم‌های NFT از شبکه‌های بلاک چینی با مصرف انرژی بالا استفاده می‌کنند که منجر به نگرانی در مورد تأثیر زیست محیطی تراکنش‌های NFT می‌شود.

سؤالات متداول

بهترین راه های کسب درآمد از NFT چیست؟

درآمد از NFT، از روشهای استیکینگ، خرید و فروش، سرمایه‌گذاری در مجموعه‌های NFT و بازی‌های P۲E رایج است.

بهترین سایت های خرید و فروش NFT چیست؟

بهترین سایت ها برای خرید و فروش NFT، اوپن سی (Opensea)، لاروا لبز (Larva Labs)، رربل (Rarible) و نیفتی گیت وی (Nifty Gateway) هستند.

بهترین بازی ها برای کسب درآمد از NFT چیست؟

در لیست بهترین بازی ها برای کسب درآمد از NFT نام اکسی اینفینیتی، دیسنترالند و ایلین وورلدز خودنمایی می‌کند.

بهترین پلتفرم ها برای استیکینگ NFT کدامند؟

NFT۲۰، یونیفتی (Unifty) و میوز (Muse) از جمله بهترین پلتفرم های شناخته‌شده برای استیکینگ NFT هستند.

نتیجه‌گیری

کسب درآمد با NFTها می‌تواند یک سرمایه‌گذاری پاداش‌دهنده و هیجان‌انگیز باشد. با دنبال کردن نکات مطرح شده در این راهنما، شما به خوبی برای ایجاد، سرمایه‌گذاری و معامله NFTها برای کسب سود بالقوه آماده خواهید بود. همانند هر سرمایه‌گذاری، فراموش نکنید که تحقیقات کامل انجام دهید، ریسک‌ها را ارزیابی کنید و هرگز بیشتر از آنچه توان از دست دادنش را دارید، سرمایه‌گذاری نکنید. با رویکرد صحیح، می‌توانید از فرصت‌های متعددی که چشم‌انداز NFT ارائه می‌دهد، بهره‌برداری کنید.



منبع: ارز دیجیتال

آیا این مطلب مفید بود؟

بله
خیر
از بازخورد شما متشکریم! نظر شما ثبت گردید.

قیمت اصلی 6,000,000تومان بود.قیمت فعلی 1,690,000تومان است.

قیمت اصلی 2,000,000تومان بود.قیمت فعلی 610,000تومان است.

قیمت اصلی 1,218,000تومان بود.قیمت فعلی 649,000تومان است.

قیمت اصلی 299,000تومان بود.قیمت فعلی 99,000تومان است.

قیمت اصلی 4,850,000تومان بود.قیمت فعلی 2,990,000تومان است.

قیمت اصلی 3,300,000تومان بود.قیمت فعلی 1,790,000تومان است.

قیمت اصلی 3,390,000تومان بود.قیمت فعلی 1,990,000تومان است.

قیمت اصلی 5,690,000تومان بود.قیمت فعلی 2,890,000تومان است.

قیمت اصلی 4,800,000تومان بود.قیمت فعلی 3,200,000تومان است.

اشتراک مطلب در :
بند انگشتینام و قیمت
اشتراک یکماهه نماوا
قیمت اصلی 119,000تومان بود.قیمت فعلی 95,200تومان است.
اشتراک سه ماهه نماوا
قیمت اصلی 349,000تومان بود.قیمت فعلی 244,300تومان است.
اشتراک سه ماهه فیلیمو
قیمت اصلی 420,000تومان بود.قیمت فعلی 294,000تومان است.
ساعت هوشمند مدل K59 – Pro (ویدئو معرفی)
قیمت اصلی 6,000,000تومان بود.قیمت فعلی 1,690,000تومان است.
شامپو نانو بدنه خودرو براق کننده و تمیز کننده تکرو 1.5 لیتر
قیمت اصلی 73,000تومان بود.قیمت فعلی 50,990تومان است.
مایع تمیز کننده شیشه خودرو تیزرو صنعت 4 لیتر
قیمت اصلی 43,600تومان بود.قیمت فعلی 30,660تومان است.
کیسه فریزر پلانگتون بسته 1000 عددی
قیمت اصلی 185,000تومان بود.قیمت فعلی 106,000تومان است.
تونر لافارر مدل مولتی اکتیو مناسب پوست های خشک و حساس حجم 170 میلی لیتر
قیمت اصلی 169,850تومان بود.قیمت فعلی 76,800تومان است.
قرص جوشان ویتامین ث 1000 میلی گرمی یوروویتال بسته 20 عددی
قیمت اصلی 65,420تومان بود.قیمت فعلی 19,460تومان است.
قرص جوشان ویتامین C 1000 میلی گرم‌ های هلث بسته 20 عددی
قیمت اصلی 65,000تومان بود.قیمت فعلی 15,870تومان است.
بند انگشتینام و قیمت