سعید آجورلو مدیر مسئول روزنامه صبح نو به سوال خبرنگار ما درباره مصاحبه جدید آقای آقاتهرانی درباره انتخابات مجلس پاسخ داد. وی در این مورد گفت: « آنچه به تازگی از سوی ایشان درباره انتخابات مجلس دوازدهم گفته شده دارای دو بخش است یا به عبارتی دو تفسیر می توان از آن ارائه کرد. ایشان از سویی سخن از گفت و گوی غیررسمی با رییس مجلس به عنوان شخصیت محوری ائتلاف اصول گرایان کرده اند به نحوی که گویا این گفت و گو به عنوان نمادی از میل به ائتلاف مجدد ابراز شده و از سوی دیگر به سیاق پاییز و ابتدای زمستان ۹۸ از فهرست مستقل سخن گفته و از آمادگی برای معرفی چنین فهرستی بحث کردند. در واقع این دو برداشت وجود دارد که می تواند به یکدیگر مرتبط هم باشد.»
این چهره نزدیک به رییس مجلس و نواصول گرایان ادامه داد:« بخش روشن ماجرا که از گفت و گو برای ائتلاف خبر می دهد، می تواند تبدیل به یک تفاهم رسمی و پیوستن جبهه پایداری به فرآیند ائتلاف اصول گرایان در شانا شود؛ به ترتیبی که این حزب در فرآیندهای مرسوم ائتلاف مانند سایر گروه ها و احزاب قرار گیرد تا مدل سال ۹۸ چند قدم جلو رود. باید منتظر ماند تا رویکرد این حزب را در انتخابات جدید مشاهده کرد که آیا تغییری خواهد داشت یا اینکه همچنان با ادبیات نامزد اصلح موازی شانا پیش خواهد رفت. طبیعتا حالت دوم می تواند زمینه ایجاد شکاف را فراهم کند.»
آجورلو در ادامه گفت:« بخش سوال برانگیز یا مبهم ماجرا اما به موضوع فهرست اختصاصی جبهه پایداری بازمی گردد که ممکن است به عنوان تاکتیک و یا استراتژی از سوی رییس شورای مرکزی پایداری مطرح شده باشد. تاکتیکی بودن این سخن را می توان بازگشت به مدل سال ۹۸ دانست که گرچه به وحدت و پیروزی انجامید اما موجب ایجاد شکاف های متعدد در جریان گردید؛ به این معنا که ادبیات فهرست مستقل بستری برای مذاکره با شانا برای گرفتن سهم مناسب بود و چه بسا این رویکرد در این انتخابات هم ادامه یابد. اما تبدیل شدن این گزاره به استراتژی بعید است حاصلی غیر از نتیجه انتخابات شوراها در سال ۱۴۰۰ برای این حزب داشته باشد. طبیعتا پیام نتیجه فهرست مستقل این حزب در انتخابات شوراها به اندازه کافی روشن و واضح است.»
این فعال سیاسی در پایان تاکید کرد: « انتخابات مجلس دوازدهم ادامه حرکتی است که با هدف تسلط گفتمان پیشرفت در مجلس یازدهم آغاز شد و در این میان نقش محمد باقر قالیباف برای چنین حرکتی انکارناپذیر است. رضایت رهبر انقلاب از این مجلس که با لقب مجلس انقلابی قابل مشاهده بود، تاییدی است بر ادامه این مسیر. طیف نواصول گرایی برای ادامه این حرکت و روند، رویکرد ائتلافی با دیگر گروه هایی که خود را در چارچوب گفتمان انقلاب و اصول گرایی تعریف می کنند را مدنظر دارد و از همین رو جبهه پایداری هم می تواند با عبور از ادبیات فهرست مستقل این گفتار و حرکت را همراهی کند. نکته مهم مجلس آینده باید حفظ چنین هویتی از منظر گفتمانی باشد که در عین حال امکان سیاست ورزی به طیف های معتقد به گفتار انقلابی را هم بدهد. ورود به این چارچوب می تواند شائبه گرایش های مبتنی بر سهم طلبی را منتفی کند.»