به گزارش خبرگزاری برنا، هادی حق بین معاون فنی و عمران شهرداری تهران در آیین افتتاح دوربرگردان غیرهمسطح شرق به شرق بزرگراه شهید حسین همدانی بیان کرد: پروژه های عمرانی نه از حیث مقیاس بلکه از منظر اثرگذاری و کارایی برای ما مهم است.
وی با اشاره به ویژگی های این پروژه گفت: نکته اول این است که ۸۵ نقطه در سطح شهردار تهران در قالب پروژه های فرا منطقه ای توسط معاونت فنی و عمران در حال انجام است. این نشان از برنامه ریزی و هدف گذاری عادلانه در سطح پایتخت دارد و این سطح پروژه نیاز به اتحاد بین بخشی دارد که در سطوح مختلف مدیریت شهری اتفاق افتاده است.
حق بین گفت: یکی از مجموعه هایی که همکاری آن با معاونت مثال زدنی است، پلیس است. اتفاقی که در میدان جی افتاد و انسداد میدان جی و افتتاح آن کلان پروژه قابل اهمیت است. انسداد میدان جی شاید انجام شدنی نبود. جلسات متعددی برگزار شد و با کمترین چالش ترافیکی این پروژه وارد فاز عملیاتی شده و با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم در این دوره تحویل شهروندان خواهد شد.
معاون شهردار تهران بیان داشت: اگر ابعاد و پیچیدگی های پروژه را برای مردم تشریح کنیم آن موقع می توانند ابعاد و بزرگی آن را درک کنند. افتتاح بعضی پروژه ها با تاخیرات مقطعی به خاطر مسایل تاسیساتی انجام میشود. اقدامات معاونت فنی و عمران نشات گرفته از جلسات و اتاق فکرهای گسترده است.
وی با بیان اینکه یکی از نیاز های شهر موضوع آسفالت است که یک اقدام مستمر است، عنوان کرد: در همین راستا هدف بزرگتری را دنبال می کنیم و با اجرای تراش روکش ۶۳۰ هزار تن آسفالت حدود ۱۲ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتیم.
حقبین گفت: ممکن است طرح ها مربوط به سال های قبل باشد اما عملیات مربوط به این دوره است. باید کارکرد روز پروژه ها حفظ بشود. برخی از پروژه ها حتی دستخوش تغییر میشوند تا سرعت طرح ها بالا برود و هزینه ها کاهش پیدا کند. فقط کار نیست؛ بلکه یک اتاق فکر در کنار این تیم اجرایی فکر می کند تا چگونه پروژه ها با صرفه جویی انجام بشود تا بتوان از این صرفه جویی پروژه های جدیدی تعریف کرد.
معاون شهردار تهران اظهار کرد: در منطقه ۲۲ چهار پروژه تا کنون افتتاح شده و پنجمین پروژه که شامل دو دستگاه تونل حدودا ۱۲۰ متری ظرف دو تا سه ماه آینده تکمیل می شود.
هادی حق بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران در حاشیه یکصد و سی و دومین پویش امید و افتخار در جمع خبرنگاران هم گفت: اجرای پروژه امروز حدودا ۱۴ ماه به طول انجامید. دو معارض جدی داشتیم. یکی شرکت لاستیک سازی و دیگری معارض تاسیسات برقی که برطرف شدند.
وی ادامه داد: امروز با رقم ۱۵۰ میلیارد تومان این پروژه افتتاح شد و پروژه دوگاز که دسترسی به شهرهای پیرامونی تهران را حل می کند برای سال آینده افتتاح خواهد شد. پروژه دوگاز در مرحله تجهیز کارگاه است و وارد فاز اجرایی آن شدیم و فاز اول در همین دوره افتتاح خواهد شد.
حقبین با بیان اینکه طرح پروژه نواب تندگویان تغییرات اساسی کرد و حجم عملیات به شدت بالا رفته است، خاطرنشان کرد: فاز سوم این پروژه که از مهمترین مسیرها از سمت جنوب به شمال است ظرف یک ماه آینده بازگشایی خواهد شد و باعث اصلاح هندسی منطقه خواهد شد. تا این لحظه رقمی بالغ بر ۲۵۰ میلیارد هزینه شده و احتمالا به ۳۰۰ میلیارد برسد.
وی درباره جمع آوری پل بعثت نیز گفت: این جمع آوری بخشی از اجرای پروژه بعثت است و همزمان با اجرای پروژه، پل قبلی نیز باید جمع آوری بشود که از مهمترین پروژه های معاونت است. این پروژه در مرحله تجهیز کارگاه و تحویل زمین پیمانکار قرار دارد. پلی طراحی شده یک پروژه یک سطحی به طول حدود ۲ کیلومتر است که چند تقاطع را حذف می کند و از تقاطع خیابانهای رجایی، پرستویی و خزانه عبور می کند.
معاون شهردار تهران درباره یونیت های پله برقی پل های هوایی هم گفت: در مورد پل های مکانیزه نگاه چند وجهی ایجاد کردیم و صرف اینکه بخواهیم چیزی را اورهال کنیم نبوده است. اولین کار این بود که یک قرارداد ۶۵ عددی را منعقد کردیم که ۳۶ دستگاه یونیت در حال حاضر در حال نصب است.
وی گفت: یکی از نمونه های مشهود آن پروژه پل چمران-جلال ال احمد است که بسیار زیبا و فاخر شده است. ۳۶ یونیت دیگر نیز در حال نصب است. در نهایت ۶۵ مورد باید تعویض شود.
حق بین در پایان گفت: پیش بینی این است که تا سه ماه آینده اولین پل متفاوت را تقدیم شهروندان کنیم.
انتهای پیام/