۱۵:۲۱ – ۳۱ تير ۱۴۰۳
رجبعلی برزویی، رئیس دانشگاه فرهنگیان در نشست خبری که ظهر امروز برگزار شد؛ گفت: امسال یک برنامه تحولی مطابق نظر و سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر قوام یافتگی جایگاه و کار معلم و ۱۵ برنامه تحولی در دانشگاه فرهنگیان طرح و اجرایی شده است. براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب کار معلم باید قوام داشته باشد.
او با بیان اینکه در تربیت معلم مسائل و مشکلاتی وجود دارد؛ افزود: یکی از مشکلات تربیت معلم کمبود فضای آموزشی است که برای رفع این مشکل اقدامات زیادی انجام شده است.
او ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان تاثیرگذارترین دانشگاه ایران است که در آن معلم تربیت میشود. معلمان نقش سازنده دارند و زمانی که معلم خوب باشد کشور پیشرفت میکند.
وی افزود: سال گذشته از ۱۰۰۰ رتبه برتر رشته انسانی ۳۴۵ نفر وارد این دانشگاه شدند. همچنین چندین نفر از تجربی انصراف داده و وارد دانشگاه فرهنگیان شدند.
وی با بیان اینکه امروز دستورالعمل جذب استعدادهای برتر دانش آموزی مصوب شد؛ افزود: براساس این آئین نامه دانشگاه فرهنگیان میتواند ۱۰ درصد از ظرفیت خود را به افراد خارج از کنکور اختصاص دهد. در همین راستا ۹ حوزه دانش آموزی مشخص شده که هر فرد در یکی از حوزهها شرکت کرده و میتواند متناسب با استعداد خود کارهایی را انجام دهد و برای این کار باید مدارک خود را بارگذاری کند.
او ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجو دارد که برای این تعداد باید ۳ هزار هیئت علمی وجود داشته باشد که متاسفانه نداریم.
وی با بیان این که مدالآوران المپیاد دانش آموزی میتوانند وارد دانشگاه فرهنگیان شوند؛ تصریح کرد: دانش آموزان مدال آور المپیاد جهانی هم بدون آزمون و تنها با سنجیدن شایستگیهای عمومی وارد دانشگاه فرهنگیان میشوند. دانش آموزان المپیادی متناسب با استعداد خود به محورهای دانشگاه فرهنگیان جذب میشوند.
وی ادامه داد: تشکیل کانون ارزیابی برای اولین بار در دانشگاه فرهنگیان شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه در ۵ سال حدود ۱۰۰۰ نفر باید جذب دانشگاه فرهنگیان شوند؛ افزود: برای ارزیابی جذب هیات علمی ۱۶ کمیته تشکیل میشود و در نهایت ۳۰۰ تا ۳۵۰ نفر جذب میشوند.
او ادامه داد: ارزیابان جدید بالای ۹۵ درصد ویژگیهای معلم را دارند که جذب دانشگاه فرهنگیان میشوند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: برای ارزیابی قبول شدگان کنکور تربیت معلم سه و نیم روز را اختصاص دادیم و برای آنها خدماتی را ارائه کردهایم.